Categories
Kehwe

Video Lokasi Visual – Kedai Emas Haji Wan Endut & Anak Beranak

Berikut adalah lokasi visual Kedai Emas Haji Wan Endut & Anak Beranak di Bandar Kuala Terengganu. Anda boleh menggunakan Tanda Bangunan “Pasar Payang Lama” sebagai rujukan anda.

Secara alternatif, anda juga boleh mendapatkan lokasi kedai kami di sini!


Anda juga boleh melihat harga emas terkini dengan melayari laman harga emas terkini kami di sini —> Harga Emas Terkini emas 916 dan 999

Untuk mendapatkan info terkini dan katalog emas TERBARU dari kami, anda boleh menyertai acara live FB kami di laman facebook kami —> FB LIVE Facebook Kehwe

Katalog terkini design emas baru yang sedia di kedai kami juga boleh didapati di sini! —> Katalog Emas Terkini

Categories
Kehwe

Instagram Kedai Emas Haji Wan Endut & Anak Beranak

Anda ingin mendapatkan tips penjagaan emas, atau ingin mencari emas murah di terengganu? Kami di Kedai Emas Haji Wan Endut sedia membantu anda!

Follow instagram kami untuk design dan kemaskini terkini, katalog emas yang menjadi rebutan dan trend terbaru. Kami juga kongsikan tips dan teknik untuk menjaga emas anda supaya emas anda mampu mendapat harga yang tinggi sewaktu proses trade in dengan kami.


Anda juga boleh semak harga emas terkini atau harga emas semasa pada bila bila masa sahaja dengan menghubungi kami, atau anda juga boleh merujuk laman Harga Emas Terkini kami di sini!

Katalog terkini design emas baru yang sedia di kedai kami juga boleh didapati di sini! —> Katalog Emas Terkini

Categories
Kehwe

Di Sebalik Tabir Kedai Emas Online No. 1 di Kuala Terengganu

Anda selalu dengar, “emas terengganu murah?”

Selamat datang ke Kedai Emas Haji Wan Endut

Behind-The-Scene Proses Pembuatan Emas di Kehwe

Hari ini kami menjemput anda untuk melihat sedikit “behind-the-scene” dalam proses pembuatan emas di Kedai Emas Haji Wan Endut & Anak Beranak. Proses pembuatan tradisional “hand-made” menjadikan emas tempahan khas kami sebagai salah satu emas yang sangat popular dan terkenal di Kuala Terengganu!


Anda mencari kedai emas murah di Terengganu? Kedai emas murah di Kuala Terengganu? Di sini lah tempatnya! Jangan lupa untuk sertai LIVE kami di Facebook dan Instagram untuk emas murah dan design-design terkini!

Facebook – https://www.facebook.com/kedaiemashajiwanendut Instagram – https://www.instagram.com/kedai.emas.haji.wan.endut/

Kami juga menerima emas trade in harga tinggi, emas terpakai murah, dan juga pelbagai khidmat berkaitan barang kemas anda. Dapatkan pelaburan terbaik anda di sini!

Categories
Kedai Emas Online

Selamat Datang!

Kami di Kedai Emas Haji Wan Endut & Anak Beranak ingin menjemput anda untuk datang ke kedai kami di Kuala Terengganu, dan juga melihat video promosi pengenalan kedai kami di Laman Youtube Kami!

Kedai Emas Online – Kedai Emas Haji Wan Endut & Anak Beranak

Kami juga menjemput anda untuk menyertai acara LIVE Facebook kami dimana kami sering mempromosikan katalog emas terkini yang hadir di Kedai Emas Haji Wan Endut pada harga yang tidak masuk akal!

Kedai Emas Online – Facebook

Laman Facebook Kedai Emas Haji Wan Endut

Instagram Kehwe

Jangan lupa untuk singgah ke media sosial kami sekarang dan ikuti sesi LIVE facebook kami seterusnya untuk mendapat maklumat mengenai katalog emas terbaru dan promosi terkini dari kami!